top of page

Shared Interests Group

Public·640 members

crazy thief322
crazy thief322

Що насправді виявилось у моїх посилках від LU

Я потрапила в досить смішну ситуацію: збиралась на невеликий сімейний захід і раптово зрозуміла, що з усіх моїх речей лише одна блузка ще хоч якось виглядає пристойно.

6 Views
th bes
th bes
Dec 07

У мене теж була подібна історія, хоча прийшла я до цього не через подію, а через те, що перестало влаштовувати, як поводяться речі після носіння. Мене дуже дратувало, коли кофти витягуються в плечах або футболки стають коротшими після прання. Я зробила собі правило: брати речі, де склад максимально природний — льон на літо, бавовна на щодень, віскоза, якщо хочеться м’якості. З часом стало зрозуміло, що головна різниця не у «модності», а в якості матеріалу й тому, як він себе веде. Коли я спробувала речі з українського виробництва, відчула, що вони сидять інакше: нічого не тисне, шви не натирають, навіть рукави не перекручуються. Це дрібниці, але вони дуже помітні. Тепер, коли хочу щось універсальне, я переглядаю ті моделі, що вже в мене добре себе показали. Наприклад, якщо говорити про демісезон, я використовую жіночий трикотаж LU — не як рекомендацію, а як реальний приклад того, що в моєму гардеробі працює без сюрпризів. Він для мене зручний тим, що не розтягується після кількох носінь і не «скочується», як деякі інші. А ще я помітила, що натуральні тканини краще переносять різку зміну погоди, тому в ранню осінь вони прям виручають. Хоча все одно варто звіряти розмірну сітку й дивитися на фото вживу, бо інколи колір у реальності може бути трошки іншим.

Members

©2024 CityDanceNY

bottom of page