top of page

Shared Interests Group

Public·594 members

Тоя Сивак
Тоя Сивак

Розклад хвороб ВЛК Про статтю 20 "Актум" у розкладі хвороб ВЛК я дізнався від товариша, який також мав проблеми зі здоров’ям після служби. Ця стаття – справжнє порятунок для тих, хто через захворювання не може продовжувати військову кар’єру, але не хоче залишатися без уваги держави. На мою думку, головне – це підготувати всі необхідні медичні документи, щоб у комісії не виникло зайвих питань. Я особисто зібрав всі висновки лікарів, результати обстежень і навіть свідчення колег, які підтвердили мої скарги. Розклад хвороб ВЛК досить чіткий, тому якщо ваше захворювання відповідає критеріям, відмову бути не повинно. На комісії я почувався впевнено, адже знав, що мої проблеми реальні та підтверджені. Раджу всім, хто стикається з подібною ситуацією, не боятися і боротися за свої права – система працює, якщо підходити до справи з розумом!

14 Views

Beauty products are items applied to the external parts of the body, such as the skin, hair, and nails, to clean, protect, improve appearance, or enhance well-being, and include a wide range of items like makeup, skincare, haircare, and fragrances. These products serve to beautify, promote attractiveness, and boost self-esteem, and encompass everything from makeup like lipstick and foundation to personal care items like shampoo, soap, and deodorant.

Also read : https://discontinuedbeauty.com/product-category/redken/climatress/

Members

©2024 CityDanceNY

bottom of page